فرنچ پرس از ناپلئون تا…. آتیو کالیمانی

0
60
کافه ری‌را,فرنچ پرس قزوین, قهوه های دمی,فرنچ پرس چیست

آنچه امروز بنام فرنچ‌پرس شناخته می‌شود، یک وسیلهٔ ساخت قهوه فرانسوی است که توسط آتیو کالیمانی (Attilio Calimani) ایتالیایی در سال ۱۹۲۹ اختراع شد. این روش ساخت قهوه با نام‌های متفاوتی در کشورهای دنیا شناخته می‌شود.

این قهوه‌ساز با حرارت مستقیم کار نمی‌کند و اجزای تشکیل دهنده آن شیشه حرارتی، استیل یا پلاستیک مخصوص و دسته پرس کردن می‌باشد. برای درست کردن قهوه فرانسوی از فرنچ پرس استفاده می‌شود که می‌توان به جای آب از شیر هم یا همراه با شیر هم استفاده کرد.;hti

اما کالیمانی این ایده را چگونه و از کجا گرفت؟

ماجرا به بیش از یک و نیم سده پیش می‌گردد. در سال ۱۸۵۲, یک اختراع در فرانسه به عنوان “قهوه سازی که قهوه در آن غوطه ور میشود” توسط دو فرانسوی با نام های مایر و دلفورژ ثبت شد. نام این ظرف کاملا توضیح دهنده فرآیند طی شده در حین برویینگ است یعنی غوطه ور شدن قهوه در آب.
در آن زمان فرنچ پرس, وسیله ای بود که به شخص اجازه میداد که قبل از آنکه دانه های قهوه از ظرف بیرون بیاورد, دانه ها درون آب غوطه ور بمانند و در نتیجه شخص بتواند کنترل بهتری بر روی عطر و طعم های آزاد شده داشته باشد.
فرنچ پرس های اولیه راه ساده ای برای غوطه ور شدن عصاره و جدا کردن تفاله قهوه ارائه داد، بدون این که نیازی به منبع گرمایی جدا یا لوازم جانبی باشد.
متاسفانه، ماشینی که در آن زمان ساخته شد پر از عیب و ایراد بود، از آنجا که تکنولوژی آن زمان به قدری پیشرفته نبود که بتواند فیلتر شبکه ای فرنچ پرس را به دیواره های ظرف بچسباند. در اینصورت قهوه بسیار تیره میشد.

اینجا بود که آتیو کالیمانی (Attilio Calimani) ایتالیایی خلاقیت به‌خرج داد و نمونه اولیه فرنچ‌پرس‌های امروزی را در نیمه قرن بیستم اختراع کرد.

امروزه، بهترین پیستون های در فرنچ پرس از نایلون ساخته شده اند، که در دهه ۱۹۸۰ میلادی معرفی شد، که واشر پلاستیکی آن کاملا در ظرف چفت میشود.

فرنچ پرس را در #کافه_ری_را با #برند #لاواتزا میل کنید

 

 

دانلود

بیخیال شدم

Please enter your comment!
نام خود را وارد کنید