کلدبرو را بیشتر بشناسید

0
13

آیس کافی یکی از انواع نوشیدنیهای موسوم به کلدبرو است که پیشینه استفاده از آن به مناطق گرمسیر و استوایی باز میگردد.

مدتی است که موج قهوه کلدبرو ( Cold Brew ) به راه افتاده است.
آیس کافی هم که یکی از نوشیدنی های سرد پرطرفدار و قدیمی کافه است. در این مقاله قصد داریم تفاوت این دو نوشیدنی سرد بر پایه قهوه را بیشتر بررسی کنیم.

آیس کافی ( Iced Coffee ) چیست ؟

کلدبرو و آیس کافی

آیس کافی در واقع همان قهوه است که سرد شده است.
برای تهیه آیس کافی ابتدا عصاره قهوه را می گیریم یا قهوه را دم می کنیم. سپس به آن یخ اضافه می کنیم. تهیه آیس کافی خیلی راحت و سریع می باشد.

کلدبرو چیست ؟

کلدبرو حاصل مجاورت و واکنش آب سرد و قهوه آسیاب شده است.
برای تهیه کلدبرو بایستی قهوه آسیاب شده به مدت ۴۸ ساعت در آب سرد خیسانده شود.
زمان تهیه کلدبرو طولانی است تا بیشترین میزان دم آوری از قهوه انجام شود.

مقایسه زمان و دمای لازم برای تهیه کلدبرو و آیس کافی

کلدبرو با آب سرد در دمای معمولی ( ۲۰ تا ۲۲ درجه سانتی گراد ) تهیه می شود. لذا زمان دم آوری طولانی است ( ۱۲ تا ۴۸ ساعت ).
ولی برای تهیه آیس کافه، قهوه با روش های معمول عصاره گیری یا دم آوری شده و سپس به کمک یخ سرد می شود.

کافئین کدام یک بیشتر است ؟

در مورد میزان کافئین موجود در کلدبرو نظرات مختلفی وجود دارد. نظر غالب این است که به دلیل بالا بودن نسبت قهوه و آب در روش کلدبرو، میزان کافئین آن نیز بیشتر است. البته کلدبرو در نهایت یک نوشیدنی تقریبا شیرین، با طعم ملایم و سبک است.
این نکته را هم باید اشاره کنیم که در روش کلدبرو : ابتدا ترکیب کنسانتره یا با غلظت بالا قهوه تهیه شده و سپس بر اساس ذائقه مشتری با افزودن آب رقیق می شود.

جمع بندی تفاوت های کلدبرو و آیس کافی

کلد برو :

  • دم آوری با آب سرد
  • زمان دم آوری طولانی
  • دم آوری به روش کنسانتره
  • طعم ملایم با اسیدیتی کم

آیس کافی :

  • دم آوری یا عصاره گیری با آب داغ و سپس سرد کردن با یخ
  • زمان دم آوری کوتاه
  • امکان استفاده از روش های مختلف دم آوری و یا روش عصاره گیری
  • طعم تلخ

 


بار سرد کافه ری را سرویس زیر را بصورت کلدبرو نیز سرو میکند:

آیس لته

آیس ماکیاتو

آیس اسپرسو

آیس چاکلت

آیس کافی

بیخیال شدم

Please enter your comment!
نام خود را وارد کنید