وافل کافه ری‌را (قزوین) محبوبترین دسر کافه

0
13

وافل ( waffle) نام نانی ترد و شیرین است که به بیسکوئیت بی‌شباهت نیست و از ترکیب آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و گاهی اوقات ماست به دو صورت سنتی و صنعتی تولید می‌شود.

وافل را می‌توان با شیوه‌های مختلفی تاپینگ (دور چینی کرد.

کافه ری‌را وافل را با تاپینگ موز- بستنی و ترافل خدمت شما ارائه می‌دهد.

وافل کافه ری‌را مشتریان ثابت بسیاری دارد.

وافل کافه ری‌را بطور کامل در آشپزخانه این کافه تهیه می‌شود و در آن از هیچ نوع متریال آماده‌ای استفاده نمی‌شود.

رسپی وافل کافه ری‌را (قزوین):

وافل وانیل

وافل شکلاتی

موز

بستنی

شکلاتM & M

ترافل

توت فرنگی

شکلات نوتلا

 

بیخیال شدم

Please enter your comment!
نام خود را وارد کنید