کافه ری‌را,فرنچ پرس قزوین, قهوه های دمی,فرنچ پرس چیست

فرنچ پرس از ناپلئون تا…. آتیو کالیمانی

آنچه امروز بنام فرنچ‌پرس شناخته می‌شود، یک وسیلهٔ ساخت قهوه فرانسوی است که توسط آتیو کالیمانی (Attilio Calimani) ایتالیایی در سال ۱۹۲۹ اختراع شد. این روش ساخت قهوه با نام‌های متفاوتی در کشورهای دنیا شناخته...
اسپاگتی,رسپی اسپاگتی,آموزش اسپاگتی,اسپاگتی در کافه,کافه ری را,کافه‌های قزوین,کدام کافه‌ها اسپاگتی سرو میکنند

اسپاگتی سیسیلی

@caferira97 آی.دی و هشتگ اختصاصی #کافه_ری‌را در شبکه‌های اجتماعی فرهنگستان زبان و ادب فارسی «رشتار» را بعنوان برگردان فارسی «اسپاگتی» معرفی کرده‌است. درباره مسئله برگردانها و انتخابهای فرهنگستان برای سرویس‌های کافه‌ها به‌وقتش خواهم نوشت. علی‌الحساب...

Chocolate Croissants

Chocolate fans will cheer this twist on tiramisu: It has ladyfingers infused with cocoa instead of espresso and an ethereal filling of chocolate and cream cheese. One bite and you'll be transported to your favorite...

رد ولوت یا مخمل قرمز در کافه‌ ری‌را

ردولوت یکی از دسرهای محبوب و جذاب برای علاقمندان به خوراکیهای شیرین است. ردولوت دقیقا چیست؟ ولوت یعنی مخمل! و ردولوت را به فارسی می‌توان کیک مخمل قرمز دانست! که به دلیل نام انگلیسی آن، بهتراست ماهم...
ازدست ندهید...
بار سرد کافه ری‌را

تازه‌ها