کافه ری‌را,فرنچ پرس قزوین, قهوه های دمی,فرنچ پرس چیست

فرنچ پرس از ناپلئون تا…. آتیو کالیمانی

آنچه امروز بنام فرنچ‌پرس شناخته می‌شود، یک وسیلهٔ ساخت قهوه فرانسوی است که توسط آتیو کالیمانی (Attilio Calimani) ایتالیایی در سال ۱۹۲۹ اختراع شد. این روش ساخت قهوه با نام‌های متفاوتی در کشورهای دنیا شناخته...
اسپاگتی,رسپی اسپاگتی,آموزش اسپاگتی,اسپاگتی در کافه,کافه ری را,کافه‌های قزوین,کدام کافه‌ها اسپاگتی سرو میکنند

اسپاگتی سیسیلی

@caferira97 آی.دی و هشتگ اختصاصی #کافه_ری‌را در شبکه‌های اجتماعی فرهنگستان زبان و ادب فارسی «رشتار» را بعنوان برگردان فارسی «اسپاگتی» معرفی کرده‌است. درباره مسئله برگردانها و انتخابهای فرهنگستان برای سرویس‌های کافه‌ها به‌وقتش خواهم نوشت. علی‌الحساب...

لته از کجا آمده؟

لته یکی از نوشیدنی‌های محبوب ِ اینروزهای ِ کافه‌نشین‌های ایرانی‌ست. این نوشیدنی که ترکیب ِ خاصی از فوم ِ شیر،قهوه و نهایتا کمی شکر است، بدلیل ظاهر زیبا و طعم ملایمش برای کسانی که میانه خوبی...

قهوه‌های دمی

 این Steamed coffee یا قهوه‌های دمی هم برای خودشان داستان جالبی دارند. هرچند اگر بخواهید دنبال ریشه تاریخی آن بگردید، باید به قرنهای قبل بازگردید،اما آنچه امروز به عنوان قهوه‌های دمی می‌شناسیم، عمدتا اختراع و اکتشاف...
اسپرسو

اندر سجایای قهوه اسپرسو

فوتبالیها تورین ِ ایتالیا را بواسطه تیم یونتوس می‌شناسند، اما خیلی از یونتوسی‌ها که قهوه‌خور هم هستند شاید ندانند که قهوه اسپرسو را نخستین‌بار تورینی‌ها ساختند! لوییجی بیزرا، صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع...

رد ولوت یا مخمل قرمز در کافه‌ ری‌را

ردولوت یکی از دسرهای محبوب و جذاب برای علاقمندان به خوراکیهای شیرین است. ردولوت دقیقا چیست؟ ولوت یعنی مخمل! و ردولوت را به فارسی می‌توان کیک مخمل قرمز دانست! که به دلیل نام انگلیسی آن، بهتراست ماهم...
ازدست ندهید...
بار سرد کافه ری‌را

تازه‌ها