قهوه

Icon-WBCIcon-WLACIcon-BREWIcon-CIGSIcon-CUPIcon-ROASTIcon-CICتنوع شیوه‌های فرآوری،طبخ و عصاره‌گیری قهوه شاید کار را برای ما کافه‌دارها کمی مشکل‌تر کرده‌است.اما تنوع و دایره انتخاب وسیعی در اختیار شما قرار داده‌است.بنابراین بعید است درمیان شیوه‌ها و سبکهای مختلف ارائه قهوه، شما گزینه دلخواه خود را نیابید. ما برای همین اینجا هستیم. تا به شما کمک کنیم، متناسب با ذائقه‌تان، قهوه باب ِ طبع شما را برایتان سرو کنیم.

بار گرم:

قهوه‌‌ها

قهوه‌های بار اسپرسو

قهوه‌های دمی

چای و دمنوش

ترک

قهوه ترک، آب گرم
فرنچ‌پرس

قهوه لاواتزا ۱۰۰٪عربیکا + شیر(یا میت) و آب گرم
کمکس

قهوه لاواتزا تاپ‌کلاس

اسپرسو

تک‌ شات اسپرسو
دوپیو

۱۲

دوشات اسپرسو لاواتزا
لانگو

تک شات و آب جوش
لانگ بلک

تک شات، آب جوش
امریکانو

شات اسپرسو، آب جوش

 

 


 

اسپرسو

لاواتزا دارک، شکلات و آب تصفیه‌شده

لته + آرت

شات دوپیو +۱هزار

آمریکانو

شات دوپیو +۱هزار

ماکیاتو

Organic Arabian Coffee, Chocolate, Milk

آفوگاتو

شات دوپیو +۱هزار

تازه‌های این سرویس

لته از کجا آمده؟

لته یکی از نوشیدنی‌های محبوب ِ اینروزهای ِ کافه‌نشین‌های ایرانی‌ست. این نوشیدنی که ترکیب ِ خاصی...

اندر سجایای قهوه اسپرسو

فوتبالیها تورین ِ ایتالیا را بواسطه تیم یونتوس می‌شناسند، اما خیلی از یونتوسی‌ها که قهوه‌خور...

فرنچ پرس از ناپلئون تا…. آتیو کالیمانی

آنچه امروز بنام فرنچ‌پرس شناخته می‌شود، یک وسیلهٔ ساخت قهوه فرانسوی است که توسط آتیو...

قهوه‌های دمی

 این Steamed coffee یا قهوه‌های دمی هم برای خودشان داستان جالبی دارند. هرچند اگر بخواهید دنبال...

پیشنهادهای ری‌را

بار سرد کافه ری‌را