وافل کافه ری‌را (قزوین) محبوبترین دسر کافه

وافل ( waffle) نام نانی ترد و شیرین است که به بیسکوئیت بی‌شباهت نیست و از ترکیب آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و گاهی اوقات ماست به دو صورت سنتی و صنعتی...

پیشنهاد: پاستا و پنه آلفردو در کافه ری‌را

پاستا و پنه در کافه ری‌را با سس آلفردو و پستو سرو می‌شود. یک‌ وعده غذایی کامل که می‌تواند شما را تا ساعت‌ها از خوردن غذا بی‌نیاز کند. با کمترین هزینه و بهترین کیفیت می‌توانید پاستا و...

خطر انقراض گیاهان قهوه

نخستین تحقیقات همه‌جانبه درباره خطراتی که برای گیاه قوه در جهان وجود دارند نشان می‌دهد که ۶۰درصد از ۱۲۴ گونه شناخته‌شده قهوه در آستانه انقراض هستند. بیش از صد نوع از درخت قهوه، از جمله دو...

کلدبرو را بیشتر بشناسید

آیس کافی یکی از انواع نوشیدنیهای موسوم به کلدبرو است که پیشینه استفاده از آن به مناطق گرمسیر و استوایی باز میگردد. مدتی است که موج قهوه کلدبرو ( Cold Brew ) به راه افتاده است. آیس کافی...

گزارش هفته‌نامه ولایت از کافه‌های قزوین

چندوقت پیش خانم کلهر از نشریه ولایت به کافه ری‌را آمد با هم درباره کافه‌نشینی در قزوین صحبت کردیم. آنچه در پی می‌آید، گزارشی‌ست از حضور خبرنگار ولایت در برخی کافه های قزوین که البته...